De locatie

Wonen /

IN HENGELO PROEF EN BELEEF JE HET ECHTE TWENTE IN AL ZIJN SMAAKVOLLE FACETTEN. WAT EEN HEERLIJKE STAD

 

Hengelo is een combinatie van ontspannen winkelen, gezellig lunchen en de dag afsluiten met een heerlijk diner. In het gezellige stadshart van Hengelo vind je bijzondere winkeltjes waar je net even wat anders dan anders vindt. Dwaal door de zijstraatjes van de Enschedesestraat en ontdekt de karakteristieke en authentieke speciaalzaken.

Wonen /

Horeca Hengelo

SHOPPEN, ETEN, DRINKEN EN GENIETEN

 

Even op adem komen na al het shoppen of heb je er gewoon zin in? Pak één van de vele terrasjes voor een lekkere lunch, schuimende cappuccino of verfrissend drankje. Op een heerlijk plekje in de zon of op een verwarmd terras tijdens de koudere dagen, met een levendig uitzicht op de gezellige drukte in de stad. Sluit de dag of met een heerlijk diner. In Hengelo is er keuze genoeg als het om lekker eten gaat.

KUNST EN CULTUUR SNUIVEN IN HENGELO

 

Hengelo barst uit z’n voegen van de historische en culturele plekjes. Wil je een interessant museum, schitterend landgoed of gezellig festival bezoeken, dan ben je in Hengelo aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld het Museum Hengelo, het Piet Blom Museum of Oyfo Techniekmuseum, een inspirerende ontmoetingsplek waar je kennis maakt met kunst en techniek door te doen en te beleven.

Bibliotheek Hengelo

 

Wonen /

WANDELEN EN FIETSEN, DUIK IN HET GROEN

 

Spring op de fiets of trek je wandelschoenen aan en verken Hengelo en omgeving met de mooiste wandel- en fietsroutes. Ontdek hoe verrassend groen Hengelo en omgeving eigenlijk is. Maak een ontspannen fietstocht via het fietsknooppuntennetwerk Twente of wandel door de omgeving waar bossen, meertjes, weilanden en heidevelden elkaar afwisselen. Of juist lekker actief op de mountainbike.

Bron: visittwente.nl