Delen

De /

DELEN IS VANZELFSPREKEND VOOR DE NIEUWE BEWONERS EN GEBRUIKERS VAN DE BIEB

 

Samen leven, wonen en werken zorgen er vanzelf voor dat bewoners en gebruikers van De Bieb steeds meer met elkaar gaan delen. Door elkaars boeken te lenen, bijvoorbeeld, of door samen een maaltijd te gebruiken. Maar ook het gebruik van deelauto’s en het samen genieten van de kwekerij versterken de functie ‘delen’ in De Bieb. 

 

De bewoners van De Bieb zijn open-minded en staan open voor ontmoeting en verbinding

Wonen in Hengelo

JE DEELT HET IN DE BIEB

 

Delen is vanzelfsprekend voor de nieuwe bewoners en gebruikers van De Bieb. Ze zijn open-minded, staan open voor ontmoeting en verbinding en maken graag deel uit van de vernieuwende woon-, werk- en leefvorm waarbij de omgeving sterk wordt betrokken. Samen eten aan de stamtafel, samen werken en genieten van de kas op het dak of samen een auto delen, spreekt voor zich. 

DE DEUR STAAT OPEN

 

De voordeur van De Bieb staat overdag gewoon open en nodigt de buurt en voorbijgangers uit binnen te komen. Het openbare karakter van het gebouw blijft zo behouden. Bij de entree komt een minibibliotheek met boekenkasten waaruit buurtbewoners elkaars boeken kunnen lenen. Een mooie knipoog naar de historische functie van de bibliotheek.

Bibliotheek Hengelo