Wonen

Wonen /

WONEN MET HET COMFORT VAN NU IN DE SFEER VAN WELEER

 

In het gebouw worden zes loftwoningen en twee stadswoningen gerealiseerd. De loftwoningen hebben een splitlevel-indeling. Op het dak van het gebouw wordt een buitenruimte gecreëerd. Hier woon je straks met al het comfort van nu in de sfeer van weleer.

 

In de bieb wordt het mogelijk om te wonen met het comfort van nu in de sfeer van weleer.

Wonen /

Wonen in Hengelo

EEN SPEELSE INDELING MET ALLURE

 

De acht woningen komen aan de straatzijden van het pand. De loftwoningen in de voormalige leeszalen krijgen een split level indeling, hierdoor blijft de allure van de hoge ruimtes behouden en wordt tegelijkertijd uitzicht door de hoge buitenramen mogelijk zonder dat hierbij aanpassingen aan de karakteristieke straatgevels noodzakelijk zijn. Deze speelse indeling biedt een juiste mix tussen eten, wonen en slapen. Installatietechnisch worden de woningen zo uitgevoerd dat deze woonfuncties in een open woning gerealiseerd kunnen worden. Via een gezamenlijke daktoegang kunnen de bewoners het dakterras betreden.

Hengelo

 

EEN PRETTIGE VERBLIJFSPLEK

 

De woningen links en rechts naast de entree hebben geen split level, maar maken gebruik van de bestaande verdiepingsvloer. Op de begane grond zijn de keuken en woonkamer en op de verdieping zijn de slaapvertrekken. Deze woningen krijgen ook een dakterras dat bereikbaar is vanuit de boekery. Alle dakterrassen bieden een prettige verblijfsplek en geven een prachtig uitzicht over de Dichtersbuurt