Informatieavond

Ben jij ook zo benieuwd naar de plannen in De Bieb? Op dinsdag 24 mei aanstaande organiseren we  van 19.00 - 20.30 uur een informatieavond voor iedereen die hier graag zou willen wonen. We vertellen dan meer over het plan, laten schetsen van de appartementen zien en horen graag jouw ideeën hierbij.

Informatieavond

De avond is in De Bieb (Vondelstraat 2), dus kom langs om de plannen te zien en alvast de sfeer van dit bijzondere gebouw te proeven. Je kunt je aanmelden voor de informatieavond via je online woondossier.

De BIEB

Op dit moment zijn we achter de schermen, samen met VDNDP architecten en de Ideeënjagers, bezig met het voorlopig ontwerp van de woningen en de gemeenschappelijke ruimtes. In de voormalige bibliotheek komen 4 appartementen met een split-level indeling van circa 71 m², 2 appartementen met een split-level indeling van circa 104 m² en 2 appartementen met twee verdiepingen van circa 92 m².

Uniek concept

Het bijzondere aan dit project is het unieke concept waarbij wonen, werken, ontmoeten, groeien en delen gecombineerd worden. Wonen in De Bieb is daarom voor een specifieke doelgroep. Wij zoeken hiervoor stadse genieters die maatschappelijk betrokken zijn en houden van uniciteit, duurzaamheid en delen.

Planning

Na de informatieavond gaan we ons plan verder uitwerken, waarin we de ideeën die jij met ons hebt gedeeld meenemen. We verwachten de appartementen in het najaar van 2022 in verkoop te kunnen brengen.

Laatste nieuws

21-07-2022

Zonnig nieuws over De Bieb, begin deze maand is de vergunningsaanvraag ingediend voor de acht woningen. Dit betekent dat we weer een stapje verder zijn richting een start verkoop dit najaar.