Zonnig nieuws

Zonnig nieuws over De Bieb, begin deze maand is de vergunningsaanvraag ingediend voor de acht woningen. Dit betekent dat we weer een stapje verder zijn richting een start verkoop dit najaar.

Groeien

De woningen

Zes loftwoningen
De loftwoningen in de voormalige leeszalen springen eruit door de speelse split level indeling. Hierdoor blijft de allure van de hoge ruimtes behouden en wordt tegelijkertijd uitzicht door de hoge buitenramen mogelijk zonder dat hierbij aanpassingen aan de karakteristieke straatgevels noodzakelijk zijn. De loftwoningen hebben een woonoppervlak variërend van 68 - 107 m². 

Twee stadswoningen
Aan de voorzijde van het gebouw komen twee stadswoningen van ruim 95 m² woonoppervlak. Deze woningen hebben geen split level indeling maar maken gebruik van de bestaande verdiepingsvloer. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. 

Situatietekening

Scholieren denken mee

Een aantal studenten van de opleiding Meubel & Interieur van het ROC van Twente hebben als opdracht een ontwerp gemaakt van de inrichting voor een loftwoning. Net voor de zomervakantie hebben zij hun ontwerpen mogen presenteren aan projectontwikkelaar Marten ter Haar van Van Wijnen en makelaar Hanneke ten Hag van Nieuw Wonen Twente. De studenten hebben verschillende en verrassende inrichtingen laten zien. Isa, Wouter, Lotte, Amber, Myra en Tara hebben hun ontwerpen enthousiast toegelicht. Voor de studenten een mooie en leerzame ervaring en Van Wijnen en Nieuw Wonen Twente waren positief verrast.
Ontwerpen worden toegelicht   Presentatie ontwerp

Uniek woon- werk- en leefconcept

Ben jij een stadse genieter die houdt van uniciteit, duurzaamheid en delen? Dan is een woning in De Bieb wellicht iets voor jou! De Bieb is zeker geen doorsnee project. In het hart van het gebouw is ruimte om elkaar te ontmoeten. Drink hier met elkaar een kop koffie of deel een maaltijd. Maak gebruik van de eigentijdse werkplekken op een verhoogde verdiepingsvloer of kweek je eigen groente in de kas. Het kan allemaal! Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
 

Laatste nieuws

18-05-2022

Ben jij ook zo benieuwd naar de plannen in De Bieb? Op dinsdag 24 mei aanstaande organiseren we  van 19.00 - 20.30 uur een informatieavond voor iedereen die hier graag zou willen wonen. We vertellen dan meer over het plan, laten schetsen van de appartementen zien en horen graag jouw ideeën hierbij.

...